SC Combavipor SA Galati, este o companie cu  traditie pe piata producatorilor de furaje combinate, folosite in hrana pasarilor si animalelor fiind una din cele mai mari si vechi fabrici de profil din tara.
Fabrica de Nutreturi Combinate (fosta denumire) 1972 – ia nastere intreprinderea de fabricarea furajelor denumita FNC Galati
1991 –  FNC Galati isi schimba denumirea in SC Combavipor SA si este inregistrata la Registrul Comertului din Galati – societate pe actiuni.
1994 –  prin fuziunea cu inca 5  unitati  din judetele Galati si Braila respectiv  cu GALCO Galati , COMSUIN  1 Braila , COMSUIN 2 Braila si I.M. Braila  s-a constituit SC BRAIGAL SA.
1999 – prin divizarea  SC Braigal SA ,  Combavipor se transforma in societate pe actiuni cu statut de sine statator, avand acelasi obiect de activitate
2003 – are loc privatizarea societatii – 100% capital romanesc.
2006 societatea achizitioneaza o moara de grau pe care ulterior ii schimba profilul , transformand-o intr-o moderna moara de porumb cu o capacitate de macinis de 200 tone porumb / zi.
2007 – depune un proiect pentru care primeste finantare SAPARD.
Prin acest proiect s-au   reabilitat toate spatiile  de depozitare si de productie conform cerintelor europene, s-a retehnologizat silozul de cereale, s-a retehnologizat moara de porumb, s-a  echipat  si dotat laboratorul uzinal cu aparatura moderna pentru efectuarea analizelor de laborator necesare in silozul de cereale, pentru stabilirea indicilor de calitate la materia prima din  moara de porumb si la cea de grau cat si la produsele finite rezultate.
Deasemenea s-a reinnoit parcul auto facandu-se achizitie de camioane TIR si semiremorci pentru transport cereale vrac, pentru transport marfuri generale cat si cisterne pentru transort produse finite ( malai, faina grau sau furaje combinate) in vrac.
Tot in aceasta investitie s-a retehnologizat depozitul de produse finite cu instalatii de ambalat, de paletizat automat si infoliat cat  si electro si motostivuitoare pentru operatiunile de manipulat, incarcat si descarcat marfa paletizata.

    Toate aceste investitii au condus la usurarea muncii salariatilor, la eficientizarea activitatii, cresterea calitatii, micsorarea costurilor si operativitatea livrarilor.
2007, societatea a achizitionat un siloz de cereale  cu o capacitate de 44.000 tone in localitatea Bascov, jud.Arges
2010 – achizitioneaza si pune in functiune a doua instalatie de granulat si brizurat furaje combinate cu o capacitate de 5tone/ora.
2013- preia moara de grau cu o capacitate de macinis de 200 tone/zi

Societatea dispune de silozuri de cereale cu urmatoarele capacitati de depozitate si amplasare dupa cum urmeaza:
Siloz  de cereale in Galati co o capacitate de 12000 tone
Siloz de cereale in Bascov judetul Arges cu o capacitate de 44.000 tone
Siloz de cereale In Aninoasa  judetul Dambovita cu o capacitate de 44.000 tone
Societatea dispune de o flota proprie de transport cu camioane TIR
– silo truck (cisterne) pentru transportul de faina si malai
– bene pentru transport cereale
– semiremorci transport marfuri generale
– camioane cu capacitate de 3-7 tone
Societatea dispune de :
– Moara de grau  cu o capacitate de 200 tone /24 ore dotata cu echipament si tehnologie Buhler – Germania
  – Moara de porumb cu degerminare  cu o capacitate  de macinis de 200 tone/ 24 ore , dotata cu echipament si tehnologie  de ultima generatie Buhler – Germania, realizand urmatoarele produse : malai extra, malai superior , faina de porumb si malai furajer.Linia de ambalarea la saci are o capacitate de 12,5 tone/ora si la pungi de 1kg cu capacitate de 2,4tone/ora.

“Grija noastra este siguranta voastra”

FNC – fabrica de furaje combinate cu o capacitate de 400 tone/24 ore
instalatie de granulat furaje  cu o capacitate de 100 tone/24ore
instalatie de brichete tarate cu o capacitate de 50 tone/ 24 ore

– Retea de magazine formata din  patru  magazine de desfacere –in care efectuam desfacerea de produse pentru hrana animalelor si pasarilor si a produselor de morarit catre populatie.