“Grija noastra este siguranta voastra”

Responsabilitate  privind sanatatea consumatorilor , concretizata in oferta de produse fabricate in conditii de siguranta alimentara, cu respectarea normelor europene in domeniu.
Societatea are o dotare tehnica bine pusa la punct , dispune de tehnologie adecvata si este dotata cu personal calificat si specialisti in domeniu, ceea ce conduce la obtinerea unor produse de cea mai  buna calitate si echilibrate nutritional.

Ne bucurăm de încrederea unui numar tot mai mare de clienţi şi suntem onoraţi că putem veghea şi contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii semenilor noştri.
Valorificand  traditia de peste 46 de ani si profesionalismul specialistilor nostri prin relatii durabile de parteneriat , SC COMBAVIPOR SA isi propune sa se dezvolte in continuare si sa ramana pentru toti colaboratorii sai un partener de incredere.
Pentru a se ridica şi menţine la standardele de calitate europene, societatea Combavipor investeşte şi modernizează permanent, exemple elocvente fiind proiectul Sapard, si implementarea sistemelor de calitate.

SC COMBAVIPOR are doua sisteme de management al sigurantei alimentare: Food Safety System Certification 22000, IFS Food.

SIGURANTA ALIMENTARĂ – IFS

Standardul in vigoare este implementat si mentinut pentru a demonstra capabilitatea organizatiei de a realiza produse care satisfac cerintele de calitate si sigurantă a alimentelor furnizate.

Standardul international pentru Alimente, prescurtat IFS, a fost elaborat initial în 2003 de către Handelsverband des deutschen Einzelhandels (HDE, sau Asociația comerciantilor germani cu amănuntul) pentru mărci interne vândute de către comercianti cu amănuntul din Germania si Franta. În prezent este in vigoare versiunea 6 a standardului. Acesta garantează faptul că nivelul calitătii rămâne constant în cadrul lanturilor de productie din industria alimentară.

Prin certificarea în conformitate cu IFS Food versiunea 6:2014, de către firma DQS , Combavipor demonstrează clientilor că alimentele pe care le produce si le comercializează îndeplinesc prevederile celor mai exigente standarde legale, de sigurantă alimentară si calitate.

Recunoastere în plan international
Standardul IFS este un certificat recunoscut prin Iniţiativa globală pentru siguranţa alimentară (GFSI) şi este unul dintre cele mai importante standarde de siguranţă pentru calitatea produselor alimentare.Certificate IFS: (Moara, punct de lucru Galati. congelate, Punct de lucru Bucuresti):
SC Combavipor SA Galati desfasoara activitatea respectand  respectarea tuturor normelor legislative in vigoare privind protectia factorilor de mediu. In acest sens:
Urmareste in pemanenta starea de igiena in incinta unitatii;

Deseurile menajere se depoziteaza in spatiu special amenajat si sunt preluate de catre serviciul de salubrizare local. se respecta prevederile HG 621/2005 cu completarile si modificarile ulterioare, privind gestiunea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje reciclabile provenite din activitatea desfasurata (folie, pungi Din plastic, hartie-cartoane); se asigura depozitarea selectiva a tuturor deseurilor generate, in spatii special amenajate si predate ulterior la unitati specializate autorizate din punct de vedere al protectiei mediului pentru valorificare; se informeaza publicul referitor la consecintele activitatilor si/sau produselor asupra mediului.